Cembrit Patina design line

Cembrit Patina Signature

Concept book

Gå på opdagelse i de mange muligheder som vores seneste produktserie Cembrit Patina Signature byder på. Forvandl bygningen til dit lærred.

Gå ikke glip af vores
CONCEPT BOOK

Få over 20 omfattende design ideer med detaljer og facade koncepter. Gå på opdagelse i de mange muligheder som vores seneste produktserie Cembrit Patina Signature byder på.

Cembrit Patina Signature

Concept Book 

Bliv inspireret af nutidens mønstre eller kombinér det moderne fibercement materiale med traditionsrige og klassiske ornamenter.

Cembrit Patina Signature -
mere end nutidige
ornamenter

I dag repræsenterer ornamenter et nyt perspektiv i arkitekturen. Ofte anvendes ornamenter ikke i projekteringen på grund af høje omkostninger eller komplekse facade konstruktioner. Med Patina Signature tilbyder Cembrit en god løsning set fra et økonomisk perspektiv, som kan indgå i planlægningen uden de store ressourcer og som samtidig afspejler den symbolik og styrke som ornamenter kan tilføre til den moderne facade. Cembrit kombinerer tankesættet ”form følger funktion” med de mere traditionsrige ornamenter.

Cembrit Patina Signature – leger med det visuelle landskab

Specielt kombinationen af mønstre, teksturer og motiver som er udarbejdet med den specielle sandblæsningsteknik, skaber et helt unikt udtryk i kombination med de omkringliggende farver. Muligheden for at integrere temaer, motiver og mønstre med Cembrit Patina Signature giver dig mulighed for at tilpasse stilen til det omkringliggende miljø eller tilpasse designet, så det fremstår som en naturlig del af facadens udtryk. Dekorationer, farver, materialer og proportioner skaber patina, lys effekter eller kontraster. For dermed at undgå tomheden i den rene funktionalisme.

Cembrit Patina Signature – bygninger der taler for sig selv.

Udviklingen af nye facade teknologier som f.eks. Patina Signature, åbner op for kommunikation via design. Skilte af forskellig art er en uundværlig del af enhver bygning. Uden dem ville helt almindelige hverdagsfunktioner blive forstyrret. Med den økonomisk fordelagtige Patina Signature får arkitekterne effektive løsninger til designbaseret kommunikation.

Har vi vakt din interesse?

Bestil dit eksemplar af
Cembrit Patina Signature Concept book

Jeg ønsker at modtage informationer om Cembrit og deres produkter i fibercement. Venligst kontakt mig.

Ved at bruge denne service, accepterer du, at vi gemmer og anvender dine kontaktinformationer til at kontakte dig og sende prøver. Yderligere informationer kan ses i Cembrits privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@cembrit.dk

*