Total makeover af parcelhus

Der var ikke sket meget på det gule hus i Vodskov, siden det blev opført tilbage i 1967. Murværket så halvtrist ud, og taget trængte alvorligt til en udskiftning. I huset bor Ann og Bent, som er henholdsvis grafisk designer og beredskabsinspektør. De havde i første omgang selv planlagt et renoveringsprojekt, som dog viste sig at være dyrere, end de havde regnet med. Da de senere fik vejledning af en arkitekt, kunne de pludselig se nogle helt andre muligheder. Han rådgav dem under hele processen og hjalp dem bl.a. med at nå frem til den optimale udnyttelse af husets kvadratmeter.

’Vi kan virkelig anbefale at bruge en arkitekt. Slutresultatet er blevet helt anderledes, end hvis vi selv havde stået for det’
Bent

Renoveringen omfattede:

Hvidskuring af murvæk

Nyt tag: Cembrit Skifer

Ny facade: Cembrit Transparent T111

Ny stern

Renovering med det hele

Med hjælp fra arkitekten kunne Ann og Bent skabe det hus, de drømte om. De renoverede det fra top til tå med hvidskuring af murvæk, nyt Cembrit Skifer tag og en ny stern. Taget er af miljørigtig skifer i fibercement og tilfører med sine karakteristiske plader et eksklusivt look. I samme ombæring valgte parret også at få lavet en carport, et skur og en overdækket terrasse, som alle er beklædt med sorte plader, der matcher det nye, moderne tag.

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure