Parcelhus blev vendt på hovedet

Da Søren og Elizabeth købte deres 70’er parcelhus havde det stået i flere årtier uden renovering.

De vidste, at der skulle ske noget med huset, da de købte det, men havde svært ved at se mulighederne. Oprindeligt havde de planer om at lave et nyt indgangsparti, men arkitekten så muligheder i en totaltilgang til renoveringen, som både ville give familien mere plads og mere lys. Der blev lavet en tilbygning, så stuen kunne flyttes hen, hvor familien får bedst udnyttelse af kvadratmeterne, og der åbnes op for lyset. Resultatet er en lys og rummelig stue med store vinduespartier med udkig til den flotte nye terrasse.

Den grå tilbygning tilfører et råt, nordisk og moderne tvist til den elegante bolig. På resten af huset er murværket blevet hvidskuret, og det gule 70’er-look erstattet med et indbydende, tidløst udtryk. Med den nye terrasse, der lægger i forlængelse af det smukke vinduesparti, har familien fået et hyggeligt uderum med masser af plads til hele familien og mulighed for at nyde de lyse sommeraftener.

’Vi har fået et hus, der er perfekt til vores familie. Et gammeldags hus kan i dén grad nytænkes og forandres, hvis man har modet,’ fortæller Søren.

Minimum vedligehold, tak

Søren og Elizabeth er begge læger, og med travle jobs og to børn er der hverken tid eller overskud til gør-det-selv-projekter. Derfor var det vigtigt for dem med en løsning, som kræver så lidt vedligehold som muligt. De nye facadeplader er vedligeholdelsesfrie og vil patinere og blive smukkere, som årene går. Ved at give huet en totalrenovering frem for mindre lappeløsninger har de nu en bolig, de kan nyde mange år i fremtiden uden at skulle bekymre sig løbende renoveringsprojekter.

Renoveringen omfattede:

Tilbygning med Cembrit Plan facadeplader i farven Granit

Hvidskuring af murværk

Nyt tag

Ny terrasse

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure