Når nostalgi møder nutiden

Søren og Frederikke havde fundet et lækkert og funktionelt 70’er-hus med gode proportioner og masser af leveplads til dem og deres to børn. Men det trængte til et ansigtsløft. Det fik det med vedligeholdelsesfri løsninger, som ikke gik på kompromis med den oprindelige 70’er-charme, som parret faldt for. I samråd med en arkitekt valgte de at give huset en enkel renovering, så det med få men gennemtænkte ændringer blev forvandlet til en moderne bolig med et strejf af nostalgi.

Husets karakteristiske gule farve er blevet bevaret; i stedet er der sat nye gavlplader op. De kræver minimum vedligehold og er designet til at modstå vind og vejr. I samme ombæring fik familien lagt en træ-terrasse, som matcher den nye gavl.

Renoveringen omfattede:

Ny gavl i facadepladen
Cembrit Solid

Nyt tag

Ny terrasse

‘Vi er mest glade for, hvor godt gavlen passer til huset, vinduerne og vores træterrasse’

Nyt hus på tre uger

Inden renoveringen havde Søren og Frederikke lagt mærke til, hvordan nabohuset med relativt få midler havde fået et ansigtsløft – og det inspirerede parret til at give sig i kast med et lignende projekt. De fandt hurtigt ud af, at det hverken behøver være dyrt eller tidskrævende at sætte sit eget præg på 70’er-huset. Gavlen havde de tømrere til at lave, og efter tre uger var den klar. Nu har de en moderne bolig med masser af sjæl og karakter, som passer perfekt til deres stil.

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure