Halvfjerdser-hus i moderne fortolkningDa Tania og hendes familie købte denne 70’er villa, vidste de allerede fra starten, at den skulle igennem en større renovering, før det blev til deres drømmehus. Eftersom det var en større omgang huset skulle igennem, brugte familien en arkitekt, som rådede dem til at være tro mod husets oprindelige stil. Det betød blandt andet, at familien valgte at bevare den oprindelig stil med det eternittag, som huset var født med. Men i stedet for at vælge den mere traditionelle bølgeplade opdaterede man huset med det moderne bølgeprofil Cembrit Toscana, som familien valgte i sort.

”Vi kendte ikke Cembrit Toscana, men faldt for den meget moderne stil, så vi er meget glade for resultatet og synes, det komplementerer vores hus rigtig flot”, fortæller Tania.

Til facade og gavle valgte familien Cembrit Patina i henholdsvis farven P 070 (Flint) og P 222 (Perle).

”Det var vigtigt for os, at materialerne løftede husets udtryk, men samtidig er så vedligeholdelsesfrit som muligt, og det må man sige, vi har fået. Vi er meget glade for resultatet” siger Tania.

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure