Frydefuld forandringAnne May, Michael og deres datter Frederikke har tidligere boet på en gård, men trængte til luftforandring og ønskede et hus, der krævede så lidt vedligeholdelse som muligt. Valget faldt på et ældre, rødt murstenshus i Klarup, der trængte til en kærlig hånd, da det gav gode muligheder for at skabe netop det hus, som familien drømte om.

“Det var vores håndværker, som anbefalede Cembrit” fortæller familien, der især er glade for, at huset har fået et lettere rustikt udseende, så det ikke ser for poleret ud.

Nye projekter i sigte

Efter en totalrenovering er det røde murstenshus næsten ikke til at kende, og reaktionerne på forvandlingen har heldigvis være positive. “Vores familie og venner synes, at det ser fantastisk ud”, fortæller parret, der også selv synes, at deres hus er blevet rigtig fint. Og de får rigelig tid til at nyde deres hus udefra, for næste projekt, som familien kaster sig over, bliver nemlig haven.

Renoveringen omfattede bl.a.:

Nyt tag med Cembrit Bølgeplader B6

Cembrit planker på stern og gavle

Tilbygning med værelse og badeværelse.

Cembrit Patina facadeplader i den hvide nuance P 222 som underbeklædning

Ombygning af spær for at lave loft til kip i stue og køkken

Vandskuring af alle facader

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure