Fra mareridt til boligdrømHeidi, Duy og deres søn Jacob var flyttet ind i deres drømmehus: et arkitekttegnet træhus med trælameller. Men der gik ikke længe før drømmen begyndte at ligne et mareridt, for der viste sig at være svamp i huset. De fjernede den, men den kom igen og viste sig i al træværket.

Den lokale tømrer, som er certificeret Cembrit Mester, anbefalede facadeplader af fibercement, som er uorganiske og ekstremt modstandsdygtige overfor råd og svamp. Det fik parret til at tage en tur fra deres bopæl i Hørning til Skanderborg for at se, hvordan denne løsning tog sig ud på et tilsvarende hus. De var solgt fra første øjekast.

Heidi og Duy valgte således at skifte træværket ud med fibercement, og en skuffende start som boligejere forvandlede sig til den drøm, det skulle have været fra starten.

’Den nye facade får mange komplimenter fra naboer og besøgende, og nogle stopper endda op og tager billeder af det stilrene smukke, sorte fibercement hus.’ fortæller Heidi.

Vedligeholdelsesfri elegance

For at slippe helt af med svampen fjernede tømreren først al træværket på huset, hvorefter arbejdet med at opsætte den slidstærke og farvebestandige fibercementplade Cembrit Solid gik i gang.

Heidi og Duy fortæller, at ligesom familien selv havde svært ved at forestille sig, hvordan en fibercementløsning ville tage sig ud, så var også naboerne skeptiske overfor projektet. Det færdige resultat satte dog hurtigt en stopper for al skepsis – både hos naboer og familien selv. Især Heidi er rigtig glad for husets udtryk , der fremstår meget stilrent. Det er blandt andet takket være deres valg af den gennemfarvede Cembrit Solid, der har en dyb sort farve og en ensartet overflade med et eksklusivt udtryk.

Renoveringen omfattede:

Afskaffelse af al træværk

Ny facadekonstruktion med Cembrit Solid S191 facadeplader i fibercement

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure