Fra dårlig stand til dejlig familiebolig

Det mørke hus med den tilgroede have trængte til en kærlig hånd, da familien Caland overtog det. De kunne se mulighederne med det samme og var klar på projektet. Mathias og Line, der begge er pædagoger, og som sammen har en lille pige, gik helt bevidst efter et hus, de selv kunne sætte i stand og gøre til lige netop den familiebolig, de ønskede sig. De stod selv for renoveringen og gav hele huset en omgang med løsninger, der på én gang matchede parrets stil og passede ind i de økonomiske rammer. Huset, der oprindeligt var gult med rødt træværk, har bl.a. fået hvidskurede mure og en ny gavl, der er blevet piftet op med Cembrit Solid plader.

’Vi er glade for det helt unikke udtryk. Huset lever nu op til nutidige standarder, men sjælen og de hyggelige omgivelser er der stadig’, fortæller Mathias.

Renoveringen omfattede:

Nyt tag: Cembrit Toscana i sort

Ny gavl med Cembrit Solid plader

Hvidskuring af murværk

Fra trist til Cembrit Toscana

Noget af det, som for alvor trængte til en makeover, var husets tag. Efter at have stået uberørt i mange år var det slidt, trist og i dårlig stand. Oprindeligt var planen at skifte til et tilsvarende tag, men Mathias og Line blev opmærksom på Cembrit Toscana, som er et godt og prisvenligt alternativ til de traditionelle bølgeplader. Med det nye tag har huset fået et moderne, skandinavisk look – og så kræver det minimum vedligehold, hvilket var et stort plus for familien. Taget sørgede Mathias også selv for at lægge på.

‘Først ville vi egentlig bare have skiftet tagpladerne ud med nogle tilsvarende, men så gjorde Cembrit os opmærksomme på Toscana-taget, og vi er rigtig glade for vores valg’, siger Mathias

Læs mere om Cembrit Toscana

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure