Fornuftig fornyelse

Parret, som bor i det nyrenoverede 70’er parcelhus, stod selv for at renovere deres hus med en række økonomisk fornuftige løsninger, som gav boligen en væsentlig opgradering. Huset trængte for alvor til en opfriskning, og fik bl.a. hvidskurede mure og ny stern med Cembrit Solid facadeplader. Ifmb. renoveringen af huset fjernede parret det vandrette loft og førte det til kip, så stuen nu virker større. Der blev sat ovenlysvinduer i, og familien har nu en lys og rummelig stue med kig til den nye træterrasse, som blev lagt i samme ombæring.

Med de nye materialer har huset fået et klassisk, nordisk og tidløst udtryk

Renoveringen omfattede:

Ny stern med Cembrit Solid facadeplader

Åbning af loft til kip

Ny terrasse

Rensning af tag

Gammelt tag blev nyt igen

Det ligner måske et nyt tag på den smukke villa, men faktisk valgte familien at spare en ny tagløsning væk for at få plads i budgettet til andre ting. I stedet fik det trætte tag en renovering i form af en rensning og sort tagmaling, og voilá; det gamle tag fremstod som nyt igen med et moderne udtryk, der matcher resten af huset.

Med de nye materialer har huset fået et klassisk, nordisk og tidløst udtryk. Den sorte gavl matcher de sorte vinduer og det nyrensede tag, og skaber en skøn kontrast til de hvide mure. Som en spændende detalje valgte parret at give den nye skorsten, som blev etableret i forbindelse med renoveringen, en grå farve med et råt udtryk.

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure