Et friskt pustI en hyggelig, lille villa i Aars bor Erik og hans hustru. Selvom deres hus er lyst og moderne, trængte dets gamle og slidte tag til at blive udskiftet. Erik, der selv er håndværker, var ikke i tvivl om, hvad han gerne ville have: Det nye tag skulle være et Cembrit Toscana i sort.

Cembrit Toscana er et elegant tag med et moderne, skandinavisk udtryk, som tilmed kun kræver minimal vedligeholdelse. For Erik var det dog især Toscana-tagets stil, der var afgørende for valget af det nye tag.
Det gamle tag var et klassisk og traditionelt B6 bølgpladetag, fortæller han, og selvom Erik kortvarigt overvejede at udskifte det udtjente tag med et lignende, var han draget mod det anderledes udtryk, som Toscana-taget ville skabe.

Vi kan se, at der nu er nogle omkring os, der har valgt samme løsning.’ fortæller Erik.

Den gode stil breder sig

Både Erik og hans hustru er meget glade for resultatet – og det er de ikke ene om. En fornøjet Erik kan nemlig fortælle, at der er begyndt at dukke flere Toscana-tage op på huse i nabolaget.

Og for parret, der startede Toscana-bølgen i Aars, er det heller ikke sidste gang, at Cembrit Toscana bliver brugt som tagløsning. Erik fortæller, at de skal i gang med en tilbygning til huset, og hvis han tidligere haft sine overvejelser om tagvalget til sit hus, så er der i hvert fald ingen tvivl at spore længere: Det skal, selvfølgelig, være et Cembrit Toscana.

Erik udskiftede husets
gamle og udtjente tag
med et let og moderne
Cembrit Toscana-tag.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure