Et frisk pust i parcelhuskvarteret

Dennis’ hus lignede mange af de andre huse i kvarteret, hvor af de fleste var fra 70’erne; gule mursten og et fladt, mørkt tag, der mildest talt trængte til en opfriskning. Med tiden blev det gamle tagpap utæt, og regnen løb lige igennem. I samarbejde med en arkitekt planlagde Dennis derfor en renovering, som i dén grad illustrerer, hvor meget et tag betyder for en boligs udseende. Det flade tag blev erstattet med den spændende skrå tagkonstruktion med sortblå Cembrit Skifer 40x40.

Som en anderledes detalje blev der skabt to striber ovenlysvinduer i den midterste del af taget, som er hævet over det øvrige tag. En løsning, som giver husets ydre en helt anden karakter og giver adgang til masser af lys indvendigt. En lang gang, som tidligere lå hen i mørke, blev pludselig lyst op, ligesom resten af boligens midte, som tilmed synes langt større. I forbindelse med tagrenoveringen blev murene skuret hvide, så hele huset gik fra at være mørkt og anonymt til at lyse op i det ensfarvede parcelhuskvarter.

Mere om Cembrit Skifer

Når taget alligevel skal udskiftes, er der en oplagt mulighed for at sætte sit eget præg på boligens udtryk.

Renoveringen omfattede:

Ny, løftet tagkonstruktion med ovenlysvinduer

Cembrit Skifer tagplader i sortblå

Underbeklædning i Cembrit PLAN Mini

Hvidskuring af murværk

Når kun fantasien sætter grænser

Med renoveringen viste arkitekten og tømreren, som stod bag projektet, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når det gælder renovering af 70’er-husene. Mange af tagene fra 70’erne er så slidte, at de kan blive utætte når som helst. Med taget i Cembrit Skifer og ny underbeklædning i Cembrit PLAN Mini fik huset med renoveringen en løsning, der er holdbar. Når taget alligevel skal udskiftes som på huset her, er der en oplagt mulighed for at sætte sit helt eget præg på boligens overordnede udtryk. Renoveringen er samtidig et perfekt eksempel på, hvordan man med få men gennemtænkte løsninger kan give huset en makeover, uden at det behøver koste en formue.

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure