Elegant og vedligeholdelsesfri familiebolig

Lars og Pernille, der er henholdsvis area manager og sygeplejerske, ønskede en familiebolig, som var tæt på byliv og skoler, og som samtidig havde god plads til familien på 5. De ønskede ikke selv at bygge nyt – i stedet viste renovering af et hus fra 70’erne at være den helt rigtige løsning for dem. De 186 m2 passede godt til familien på fem, og med renoveringen fremstår huset nu nyt og moderne.

’Hvis man gerne vil bo centralt, men ikke gider bygge nyt, er renovering en oplagt mulighed’, fortæller Lars

Det personlige præg

Det var vigtigt for Lars og Pernille at kunne sætte deres eget personlige præg på boligen. De ønskede derfor ikke at lave huset helt om, men valgte i stedet løsninger, der bevarede den oprindelige sjæl og charme. På gavlen blev der sat zinkplader på, og husets udhæng fik Cembrit PLAN plader i farven perlehvid. Muren mellem vinduerne blev beklædt med plader i farven Flint. Derudover valgte parret også at give huset en indvendig makeover og lavede nye badeværelser, nye vinduer, nye fuger, nye vægge og nye lofter.

Løsningen omfattede:

Udhæng med Cembrit PLAN

Cembrit PLAN facadeplader

Nye badeværelser

Nye vægge og lofter

’Vi er rigtig glade for resultatet. Med tre mindre børn var det vigtigt for os med vedligeholdelsesfri løsninger’, siger Lars

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Se alle renoveringsprojekter

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure