Få huset up
to date med
Cembrit Renovering

Cembrit Renovering kan hjælpe dig med at spotte mulighederne i 70’er-huset og forvandle det til en moderne bolig – uanset om du er til et gør-det-selv projekt eller vil have hjælp udefra. Gå på opdagelse her på siden, og lad dig inspirere af andre husejere, som med få men markante løsninger har givet deres 70’er-hus en opgradering.

Få inspiration i vores sortiment til renovering

Læs mere

’Vedligeholdelsesfri’ var et afgørende nøgleord

Læs mere

’Med billedanimation kunne vi se, at Toscana var det helt rigtige’

Læs mere

De ønskede ikke at lave huset helt om, men at bevare den oprindelige charme.

Læs mere

Facaderenovering med Cembrit

Læs mere her

Sænk varmeregningen, forbedr indeklimaet, minimér problemer med fugt og kuldebroer – og bevar det eksisterende boligareal med udvendig efterisolering af eksisterende facade

Læs mere her

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure