SPECIAL DESIGN OG UNIK TILPASNING AF PLADER

Man støder af og til ind i den opfattelse, at Cembrit kun laver standardiserede pallevarer, men det er langt fra rigtigt. Vi har et bredt sortiment, og der er masser af muligheder for ”special design” og tilpasninger – som f.eks. gennemperforerede plader, plader i forskellige faconer eller andre detaljer. Det er bare at sige til. Vi sidder altid klar til en snak om dine muligheder med facadeplader af fibercement. Og har du nogle vilde visioner om særlige detaljer, vil vi glæde os til at høre om dem.

VI GIVER DIG VIDEN

Hos vores projektafdeling Cembrit Projekt er vi altid klar til en snak. Vi har de nødvendige kompetencer og ét formål: at hjælpe dig og dine kolleger med at optimere jeres projekter – både byggeteknisk, økonomisk og æstetisk. Jo tidligere, vi kommer ind i projektet, jo bedre kan vi give jer den rigtige sparring.
Cembrit har desuden gennem flere år arbejdet målrettet med digitalisering og BIM, som giver jer mulighed for at overskue projekterne både før og under byggeriet.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure