Bæredygtighed hos Cembrit

Hos Cembrit hjælper vi dig med at være bæredygtig. Vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Bæredygtigt byggeri er alt andet end kedeligt, og i menuen nedenfor kan du læse meget mere om Cembrits produkter, miljøvaredeklarationer, produktionssystemer, genanvendelse og de mange andre områder, hvorpå vi yder en aktiv indsats for at gøre en grøn forskel.

Se links nedenunder.

Miljøvaredeklerationer
Et stærkt naturmateriale
Fokus på ressourcer
Minimalt spild
Strategisk transport
Sikkerhed frem for alt
Genanvendelse

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure