Få nyt syn på dit projekt
Projektafdeling hos Cembrit, der har til formål at hjælpe dig med at optimere jeres byggeprojekter – både byggeteknisk, æstetisk og økonomisk. Vi har de kompetencer, der skal til for at kunne matche både dine og kundens behov – og i samarbejde med jer tilføre byggeriet nye, spændende facetter.

Lad os fortælle dig om de mange fordele

Se videomateriale

Kontakt os

Se her

Bæredygtighed

Bæredygtigt byggeri handler om mere end energi – det handler om at skabe de bedst mulige rammer for byggebranchen – både på det miljømæssige, praktiske, sociale og økonomiske område.

Hos Cembrit hjælper vi dig med at være bæredygtig. Vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse.

Læs mere

Samme sprog

Når du entrerer med os, kan du regne med hjælp fra folk, der taler dit sprog. Mennesker, som ikke bare kender Cembrits produkter ud og ind, men som også er i stand til at forholde sig til den virkelighed, produkterne skal leve i. Og husk, at jo før vi kommer med i processen, desto bedre kan vi rådgive dig og sikre det mest optimale resultat.

Rådgivning

Teknisk materiale

Se her

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure