Alle Cembrits produkter er gennemtestede efter skandinaviske standarder, og hertil kommer markedets stærkeste garanti der sikrer muligheden for 100% dækning i 15 år.

Vi nedskriver ikke produkternes værdi i hele garantiperioden, og hvis der skulle opstå problemer, dækker vi også udgifter til demontering og montering af nye produkter, så længe vores produkter er korrekt monteret. Hos Cembrit Projekt er vi altid klar til at hjælpe både før, under og efter processen, så vi sikrer, at dit byggeri er du på den sikre side.

Jo før jo bedre

Vi har nogle af markedets bedst afprøvede produkter, en af markedets bedste garantiordninger og en 1. klasses teknisk afdeling til back-up, så dit projekt er i gode hænder, når du entrerer med os.

Jo tidligere, vi kommer ind i projektet, jo bedre kan vi give den mest værdiskabende sparring. Vi kan være med til at tage tingene i opløbet, og sørge for at vores produkter anvendes optimalt, og spiller bedst muligt sammen med andre materialer.

For os handler det om at bidrage med en værdiskabende rådgivning ved at dele indgående viden om vores produkters egenskaber, funktion, ydeevne og udseende – og de mange muligheder, der findes.

Det drejer sig ofte om mere end eksempelvist at tage højde for minimum og maksimum værdier, man bør for eksempel også forholde sig til pladens funktion, sammen med de øvrige materialer, som indgår i konstruktionen.

Rådgivning

Cembrit Windstopper i fibercement er et produkt der holder

• Pladerne ophober ikke fugt
• Pladerne er uorganiske, så de svækkes ikke med tiden
• Testet af de skandinaviske vejrforhold igennem årtier
• Ikke brandbar – brandhæmmende virkning
• Omfattet af en af markedets stærkeste garantiordninger

Kontakt os

Se her

Cembrit GARANTI

Undgå bekymringer med 15 års fuld Garanti.

Læs mere

Cembrit TIP

Placer tag- og facadepladerne på plant underlag og fjern fabriksemballagen fra pallen ved modtagelsen. Der kan dannes kondens, som kan efterlade kalkskjolder på pladerne ved forkert opbevaring. Husk at dække pladerne til med en presenning, så de står tørt eller sæt pladerne under et tag. Opklods også presenningen med et par lægter for at opnå ventilation.

Få flere tips her

Download teknisk materiale som montagevejledninger og datablade her

Se her

Læs mere om Cembrit Projekt og rådgivning til entreprenørere

Her

Bæredygtighed

Bæredygtigt byggeri handler om mere end energi – det handler om at skabe de bedst mulige rammer for byggebranchen – både på det miljømæssige, praktiske, sociale og økonomiske område.

Hos Cembrit hjælper vi dig med at være bæredygtig. Vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse.

Læs mere

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure