Bliv Cembrit Mester, og få alle fordelene

Som certificeret Cembrit Mester er du altid opdateret om den nyeste viden, de bedste tips og nye produkter på markedet. Du får adgang til effektive, salgsunderstøttende kurser, som ruster dig endnu bedre til mersalg til gavn for din forretning. Vi giver dig redskaber til at optimere din arbejdstid via dine produktvalg og monteringsmuligheder.

Som Cembrit Mester får du værdifuld promovering af dit firma på vores hjemmeside, facebook og i brochurer. Du modtager en startpakke med flyers og andet materiale, som øger din virksomheds synlighed og promoverer dig som Cembrit Mester. Du får tilknyttet en fast konsulent, som kender dig og altid er klar til at hjælpe dig – både i opstartsfasen på byggepladsen, men også med løbende teknisk bistand.

Udfyld ansøgning

Modtag nyheder, prøv produkter og få tips som den første

Som Cembrit Mester får du dit eget login her på siden. Her bliver du den første, der modtager nyheder og hører om lancering af nye produkter. Du modtager løbende Cembrit Tips direkte fra vores tekniske afdeling og bliver inviteret til relevante kurser for dig.

Modtag gratis produktprøver., og bestil kundepakker med guides og materiale til vedligeholdelse, som du kan forære dine kunder, når du afslutter dine Cembrit projekter.

Du får tilknyttet en fast Cembrit Mester konsulent, som kender dig og altid er klar til at hjælpe dig videre – både i opstartsfasen på byggepladsen, men også med løbende og hurtig teknisk bistand.

Optimer dit arbejde med salgs– og produkttræning

Få produkttræning i nye Cembrit produkter og monterings- muligheder, inden de kommer på markedet. Det sikrer, at du altid er på forkant med de nyeste metoder og materialer.

Få løbende salgstræning, og bliv rustet til at skabe mersalg hos dine kunder til gavn for din omsætning. Modtag samtidig tips til at optimere din arbejdstid gennem produktvalg og monteringsmetoder, så du sparer både tid og penge.

Som Cembrit Mester bliver du promoveret af Cembrit på vores hjemmeside, facebook og i brochurer. Du modtager en startpakke med flyers, skilte og andet materiale, som øger din virksomheds synlighed og promovere dig som Cembrit Mester.

Vil du være en del af Cembrit Mester?

Ansøg her

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure