Stå stærkere med en Cembrit MesterEn certificeret Cembrit Mester er opdateret om den nyeste viden til at give dig den bedste rådgivning omkring Cembrits produkter. Bestil et besøg af en Cembrit Mester, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Har du brug for hjælp eller et tilbud til dit næste projekt? Udfyld formularen, og bliv kontaktet af din lokale Cembrit Mester.

Klik her

Skifer, Toscana eller bølgeplader, hvad skal jeg vælge?

Få overblik over Cembrits mange tagprodukter, og lad dig inspirere af de mange valgmuligheder for farver og materialer til dit byggeri.

Se alle tagprodukter

Cembrit Mester stemplet er et symbol på høj kvalitet og solidt håndværk. En Cembrit Mester er nemlig særligt uddannet i Cembrits produkter, og er altid opdateret med den nyeste viden i branchen. Det er din garanti for et byggeri, der holder!

For dig, der er Cembrit Mester, eller har lyst til at blive det

Klik her

Du får et stort udvalg af holdbare, vedligeholdelsesfri facadeplader i Cembrit fibercement.

Se alle cembrit facadeplader

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp fra Cembrit?

Bliv inspireret til dit næste projekt

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure