24. oktober 2019

Fremtidens byggeri formes på Building Green

November måned står i bæredygtighedens tegn, når Building Green Copenhagen inviterer byggeriets parter indenfor til to dage med fokus på fremtidens bæredygtige byggeri. Mød Cembrit på stand 27.

Den 30. & 31. oktober er byggebranchens øjne rettet mod København, hvor Building Green slår dørene op. Igen i år vil Cembrit være til stede, fordi vi ønsker at deltage i den vigtige dialog om, hvordan byggeriets parter udvikler fremtidens bæredygtige byggeri, som er temaet for årets event.

I løbet af 2019 har bæredygtighed været et af de helt store fokusområder i byggebranchen. Bygninger står for 40 procent af Danmarks energiforbrug, og derfor er det væsentligt, at der bliver skabt en fælles kurs mod en bæredygtig fremtid.

Derfor bakker vi op om Building Green i år, hvor vi står klar til at fortælle, hvordan vi i Cembrit arbejder med bæredygtighed og vores visioner for fremtiden. På stand 27 kan du blandt andet høre mere om følgende indsatsområder, som vi allerede nu har fokus på:

Leverandør til DGNB-byggerier

I Cembrit har vi fornøjelsen af at blive valgt som leverandør til flere og flere DGNB-byggerier, hvor vores materialer lever op til certificeringskriterierne. Vi har f.eks. været involveret i byggeriet af en ny grøn landsby på Fyn, som krævede en delvist åben facadeløsning uden at gå på kompromis med minimale driftsomkostninger, høj kvalitet og andre væsentlige DGNB-kriterier. Her leverede vi Cembrit Windstopper Extreme, som er den stærkeste vindspærreplade produceret i miljøvenlig fibercement, der således er i tråd med landsbyens bæredygtighedsstrategi. Byggeriet er et godt eksempel på, hvordan kvalitet, bæredygtighed og minimale omkostninger kan gå i spænd, og derfor ser vi frem til at blive inddraget i lignende projekter de kommende år.

Robust materiale med minimalt vedligehold

Cembrit Patina Inline er facadeplader i miljøvenlig fibercement med høj slidstyrke og lang levetid. Pladerne er lavet af samme stærke materiale, som man kender fra de øvrige facadeplader i Cembrit Patina Design Line (herunder den velkendte og populære Cembrit Patina (Original). De er ubrændbare klassificeret med brandklasse A2,s1-d0 iht. EN 13501-1:  

- Cembrit Patina Inline fremstilles af robuste og holdbare materialer, der medfører, at produktet kan modstå vejr-og slidpåvirkninger i årtier. Én af de eftertragtede produktfordele er et lavt vedligeholdelsesbehov. Facadeprodukterne i Cembrit Patina Design Line kan desuden monteres på lavenergibyggerier og er nemme at monteres og uden behov for specialværktøj, fortæller Karsten Østergaard Larsen, Salgsdirektør ved Cembrit.

Cembrit Patina Inline leveres i tre forskellige tidsløse farver. Pladen er gennemfarvet, og alle udskæringer får derfor samme nuance som kanterne med et fuldendt helhedsindtryk til følge.

 

Cembrit deltager på Building Green på onsdag og torsdag den 30. og 31. oktober i Forum København, hvor der er rig mulighed for både at se og høre mere om Cembrit Patina Inline på stand 27.

Dokumentation af bæredygtighed 

I Cembrit vil vi gerne være på forkant med udviklingen med dokumentation for at følge tidens krav til bæredygtigt byggeri. Derfor får vi blandt andet udarbejdet miljøvaredeklarationer, der kan downloades på vores hjemmeside og på ByggeBasen.dk. På den måde arbejder vi med at gøre det nemt og overskueligt at finde den relevante dokumentation på vores produkter. Se mere her.

Mød os på Building Green den 30. & 31. oktober i København

Vi står klar til en snak om bæredygtighed, fremtidens byggebranche og dine projekter, når Building Green løber af stablen lige om lidt. Find os på stand 27. Vi håber, vi ses.

Du kan se mere om os i Cembrit Projekt her