16. oktober 2017

Bæredygtighed: Cembrit til kamp mod spild

Bæredygtighed og miljø fylder mere og mere i byggeriet, og løbende optimering af produkter og processer er derfor essentielt i disse bestræbelser. I den forbindelse arbejder Cembrit blandt andet benhårdt på at minimere spild.

Den 1. og den 2. november er byggebranchens øjne rettet mod København, hvor Building Green slår dørene op til to dages messe i Forum, spækket med bæredygtig arkitektur, konstruktion, byudvikling og meget mere i bæredygtighedens navn. Ved sidste års arrangement dukkede næsten 7.400 gæster op for at debattere nogle af branchens mest aktuelle emner.

Igen i år vil Cembrit være til stede, og vi vil bl.a. bidrage med perspektiver på, hvordan man kan mindske materialespild i byggeriet.

Vores tag- og facadeprodukter er lavet af fibercement, og hvor muligt recirkulerer vi fibercementrester fra produktionen tilbage i processen for at undgå unødvendigt spild. På samme måde recirkuleres al procesvand i et lukket system. Desuden har fabrikkerne eget rensningsanlæg, og det vand, som udledes i det offentlige kloaksystem, indeholder ingen sundhedsskadelige partikler eller andre restprodukter fra produktionen. 

Går du også til kamp mod materialespild? Med den rette rådgivning fra start til slut er det muligt at mindske spild betydeligt. Fra projekteringsfasen, hvor vi hjælper med at vælge fibercementprodukter i de rigtige størrelser, til byggefasen, hvor vi vejleder i at håndtere og montere vores produkter på den mest optimale måde. Det står vi klar til at tale mere om på Building Green. Vi håber, vi ses. 

Læs om Danmarks mest bæredygtige børnehave, der er bygget med den stærke vindspærreplade Cembrit Windstopper og facadepladen Cembrit Cover (C 630) her