16. oktober 2017

Bæredygtighed: Cembrit bygger grønt

Cembrit er med på den grønne bølge. Vores produkter er lavet af naturmaterialer under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse. Derfor er vi også til stede, når Building Green lige om lidt løber af stablen.

Når du vælger byggematerialer fra Cembrit, kan du være sikker på, at de bidrager til den samlede bæredygtighed i dit byggeri. Et Cembrit-produkt giver dig nemlig: 

Et stærkt naturmateriale

Cembrits tag- og facadeprodukter er lavet af fibercement, et exceptionelt stærkt byggemateriale. Fibercement er fremstillet af naturmaterialer og består af cement, vand, mineraler, FSC-certificerede træfibre og PVA-fibre. Til vores overfladebehandlede produkter, anvender vi kun vandbaserede akrylbehandlinger.

Udførlige miljøvaredeklarationer

Cembrits produkter har detaljerede miljøvaredeklarationer, som du finder på vores hjemmeside.

Fokus på ressourcer

Produkter i fibercement er ekstremt robuste og kræver kun minimal vedligeholdelse gennem deres lange levetid. Det indebærer blandt andet, at de kun sjældent skal rengøres og aldrig afrenses med kemikalier eller males for at bevare deres funktion. Desuden sparer produktets lange levetid ressourcer til produktion af nye produkter. 

Og der er mange flere eksempler, som vi står klar til at fortælle meget mere om på Building Green den 1. og den 2. november i København. 

Hvis du ikke kan vente, kan du her læse mere om, hvad vi i Cembrit gør for at fremme bæredygtighed i byggeriet.