05. marts 2018

Smarte byggematerialer øger effektiviteten

Væksten i byggeriet forsætter, og det skærper kravene til byggematerialeproducenternes evne til at levere tilpassede løsninger, der kan minimere tidsforbruget på byggepladsen. Derfor lanceres Cembrit Modulplader i forbindelse med BYGGERI’18.

Cembrit ser frem til at være til stede, når BYGGERI’18 løber af stablen den 13. – 16. marts i Fredericia. Her samles fagfolk fra hele byggebranchen til en spændende debat om blandt andet bæredygtigt byggeri og minimering af spild på byggepladsen. 

Cembrit arbejder løbende på at udvikle smarte og innovative byggematerialer, der øger effektiviteten på byggepladsen. Derfor lanceres Cembrit Modulplader i forbindelse med BYGGERI’18, som i sin enkelthed er mindre udgaver af de eksisterende facadeplader Cembrit Cover, Cembrit PLAN/Patina og Cembrit Solid.

Led i bæredygtighedsstrategi

Lanceringen af Cembrit Modulplader er bl.a. også et led i Cembrits bæredygtighedsstrategi. De mindre plader betyder nemlig, at materialeudnyttelsen er højere. Samtidig minimeres spild på byggepladserne, da pladerne leveres som færdige løsninger klar til montering – uden behov for tilskæring. 

- Der er lige nu meget fokus på at minimere tidsforbruget på byggepladsen og optimere de ressourcer, vi har til rådighed. Formålet med lanceringen af Cembrit Modulplader er bl.a. at tage endnu et vigtigt skridt mod at gøre vores produkter let anvendelige, så de er klar til at blive taget direkte i brug uden behov for yderligere tilskæringer og kantforsegling, forklarer Morten Erikstrup, salgschef i Cembrit A/S.

Modulpladerne er lette at montere og leveres som færdige løsninger til det enkelte byggeprojekt. Det sparer kostbar tid på byggepladsen og medvirker til, at håndværkerne kan montere mere per time. 

På BYGGERI’18 står vi klar til at fortælle dig mere om vores nye Cembrit Modulplader og de mange muligheder, der følger med. 

Vi ser frem til en forhåbentlig lærerig og inspirerende byggerimesse - kom forbi og besøg og på stand A-1535. Vi ser frem til at høre om dine ideer og visioner.

Du kan hente en gratis billet til BYGGERI '18 her