Cembrit Windstopper Extreme

Cembrit Windstopper Extreme er en diffusionsåben, uorganisk vindspærre, som forhindrer råd og svamp og samtidig tillader konstruktionen at ånde. 

Farver og mål

Cembrit Windstopper Extreme

Valgt farve: Natur

Gratis produktprøve: Natur

Natur
Antracit
Alle Cembrit produktfarver præsenteret på hjemmesiden er vejledende og kan variere fra de oprindelige produktfarver.
DB Nummer Farve Tykkelse Bredde Længde
1850738 Natur 9 mm 1200 mm 2700 mm
1851252 Natur 9 mm 1200 mm 3000 mm
1851255 Natur 9 mm 600 mm 2400 mm
1851247 Antracit 9 mm 1200 mm 2700 mm
1851248 Antracit 9 mm 1200 mm 3000 mm

Cembrit Windstopper Extreme

Markedets stærkeste vindspærre

Cembrit Windstopper Extreme er en diffusionsåben, uorganisk vindspærre, som forhindrer råd og svamp og samtidig tillader konstruktionen at ånde - under selv de hårdeste vejrpåvirkninger, som det danske klima kan byde på.

Cembrit Windstopper-pladerne er produceret i slidstærk fibercement, der ikke svækkes af hverken regn, kraftig blæst eller det danske vintervejr. Cembrit Windstopper suger ikke fugt, og pladens høje pH-værdi gør materialet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Derfor kan pladerne ikke rådne, eller på anden vis nedbrydes og svækkes af fugt. Cembrit Windstopper Extreme er desuden med til at øge konstruktionens stabilitet, da pladen optager skivevirkning.

Regn, sne eller kraftig blæst står sjældent på bygherrers ønskeliste i byggeperioden, men med Cembrit Windstopper Extreme, der kan stå uafdækket udendørs i op til 12 måneder, er det muligt at holde både vind og fugt ude selv under de mest voldsomme vejrforhold.

Det optimale valg til delvist åbne facadekonstruktioner

Cembrit Windstopper Extreme er let at arbejde med, og vindspærrepladerne kan både skrues og sømmes op. Cembrit Windstopper Extreme er det optimale valg til delvist åbne facadekonstruktioner, da den kan bruges ved en delvist åben klimaskærm med en åbningsgrad op til 20% (jævnt fordelt). Cembrit Windstopper Extreme kan desuden monteres bag glasfacader, og opfylder brandmæssigt krav om klasse 1-beklædning.

Fri for fugt

Test af Bunchs Bygningsfysik bekræfter, at Cembrit Windstopper Extreme ikke indeholder materialer, som får pladen til at ophobe fugt.

Svanemærket byggeri

Cembrit Windstopper Extreme er registreret i databasen for byggematerialer, der kan anvedes i Svanemærkede byggerier.

Produktegenskaber:
UBRÆNDBAR
HOLDBAR
BÆREDYGTIG
GARANTI
DIFFUSIONSÅBEN
FUGTRESISTENT
RESISTENS MOD RÅD OG SVAMP

Teknisk data

Materiale

Fibercement

Overfladebehandling og overflade

Ikke overfladebehandlet

Type

Cembrit Windstopper produkter består af uorganiske materialer, og der kan derfor forekomme variationer i produktets farve og andre karakteristika fra plade til plade.

Farver

2

Brandklasse

A2 - s1, d0 / K10 B-s1,d0
 

Montering - træ

Cembrit Windstopper Extreme kan fikseres med enten søm eller skruer, det er ikke nødvendigt at forbore. Anvendes pistolsøm brug 2,5 x 50 ful-head. Ved skruer brug 3,9 x 38 Cembrit Universalskrue

Montering - steel

Cembrit Windstopper Extreme monteres med Cembrit SCR-S 4.2x30 mm Universal skrue (boreevne 0,56-3 mm.) Skruen leveres også på bånd. Det er ikke nødvendigt at forbore.

Bæredygtighed

Cembrit Windstopper Extreme