Cembrit Windstopper Extreme

Cembrit Windstopper er markedets stærkeste vindspærre. Cembrit Windstopper Extreme er en diffusionsåben, uorganisk vindspærre, som forhindrer råd og svamp og samtidig tillader konstruktionen at ånde - under selv de hårdeste vejrpåvirkninger, det danske klima kan byde på.

Windstopper-pladerne er produceret i slidstærk fibercement, der ikke svækkes af hverken regn, kraftig blæst eller dansk vintervejr. Cembrit Windstopper suger ikke fugt. Pladens høje pH-værdi gør materialet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Derfor kan pladerne ikke rådne, eller på anden vis nedbrydes og svækkes af fugt. Cembrit Windstopper Extreme er desuden med til at øge konstruktionens stabilitet, da pladen optager skivevirkning.

Regn, sne eller kraftig blæst står sjældent på bygherrers ønskeliste i byggeperioden, men med Cembrit Windstopper Extreme, der kan stå uafdækket udendørs i op til 12 måneder, er det muligt at holde både vind og fugt ude selv under de mest voldsomme vejrforhold.

Cembrit Windstopper Extreme er let at arbejde med, og vindspærrepladerne kan både skrues og sømmes op. Cembrit Windstopper Extreme er det optimale valg til delvist åbne facadekonstruktioner, da den kan bruges ved en delvist åben klimaskærm med en åbningsgrad op til 20% (jævnt fordelt). Cembrit Windstopper Extreme kan desuden monteres bag glasfacader, og opfylder brandmæssigt krav om klasse 1-beklædning.

Fri for fugt. Test af Bunchs Bygningsfysik bekræfter, at Cembrit Windstopper Extreme ikke indeholder materialer, som får pladen til at ophobe fugt.

Når Cembrit Windstopper Extreme monteres efter Cembrits gældende montageanvisninger vil den kunne stå uafdækket og dermed anvendes som midlertidig facadebeklædning i op til 12 måneder.

Cembrit Windstopper Extreme er omfattet af 15 års fuld Cembrit Garanti.

Vælg farve:

Quickfacts
Cembrit Windstopper Extreme

Farver
2

Brandklasse
A2 - s1, d0

Dimensioner
9x600x2400 mm
9x1200x2700 mm
9x1200x3000 mm

Cembrit Windstopper - Tilbehør

PDF

Inspirationsbrochure Cembrit Windstopper

PDF

Montagevejledning Cembrit Windstopper

PDF

Datablad Cembrit Windstopper Tape

PDF

015 DoP Cembrit Windstopper Extreme EN

PDF

CE 2013 015DoP Cembrit Windstopper Extreme EN

PDF

Cembrit Windstopper Extreme Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.