Cembrit Windstopper Basic

Cembrit Windstopper Basic er en 9 mm tyk fibercement plade, der anvendes som vindspærre i ydervægskonstruktioner. Pladen har brandgodkendelse og kan monteres med enten søm eller skruer. Den kan stå uafdækket i op til 6 måneder.

Cembrit Windstopper Basic er en meget stærk vindspærreplade. Den er produceret i slidstærk fibercement, der ikke svækkes af hverken regn, kraftig blæst eller dansk vintervejr. Cembrit Windstopper er diffusionsåben og ophober ikke fugt. Pladens høje pH-værdi gør materialet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Derfor kan pladerne ikke rådne, eller på anden vis nedbrydes og svækkes af fugt.

Cembrit Windstopper Basic er omfattet af 15 års fuld Cembrit Garanti.

Læs mere

Cembrit Windstopper Extreme

Regn, sne eller kraftig blæst står sjældent på bygherrers ønskeliste i byggeperioden, men med Cembrit Windstopper Extreme, der kan stå uafdækket udendørs i op til 12 måneder, er det muligt at holde både vind og fugt ude selv under de mest voldsomme vejrforhold.

Cembrit Windstopper Extreme er markedets stærkeste vindspærreplade til lette ydervægge. Den kan som en af de eneste på det danske marked, monteres som vindspærre uden en yderliggende facadeplade i konstruktioner med åbne klimaskærme. Dens suveræne egenskaber gør den til det optimale valg i forbeindelse med delvist åbne facader, idet den kan bruges ved klimaskærme med en åbningsgrad op til 20% (jævnt fordelt).

Læs mere

Cembrit Windstopper Light

Cembrit Windstopper Light til lette konstruktioner bekæmper regn, sne og blæst og gør byggeriet stærkt. Den tynde vindspærreplade i fibercement letter monteringen, og med en enestående evne til at modstå fugt og vind passer den på huset selv i det mest voldsomme vejr. Den kan stå uafdækket i op til 3 måneder.

Læs mere

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure