Cembrit Windstopper

Markedets stærkeste vindspærreplader til lette ydervægge

Cembrit Windstopper Basic

Cembrit Windstopper Basic er en 9 mm tyk fibercement plade, der anvendes som vindspærre i ydervægskonstruktioner. Pladen har brandgodkendelse og kan monteres med enten søm eller skruer. Den kan stå uafdækket i op til 6 måneder. Cembrit Windstopper Basic er en meget stærk vindspærreplade. Den er produceret i slidstærk fibercement, der ikke svækkes af hverken regn, kraftig blæst eller dansk vintervejr. Cembrit Windstopper er diffusionsåben og ophober ikke fugt. Pladens høje pH-værdi gør materialet modstandsdygtigt over for råd og svamp. Derfor kan pladerne ikke rådne, eller på anden vis nedbrydes og svækkes af fugt. Cembrit Windstopper Basic er omfattet af 15 års fuld Cembrit Garanti.

Cembrit Windstopper Extreme

Regn, sne eller kraftig blæst står sjældent på bygherrers ønskeliste i byggeperioden, men med Cembrit Windstopper Extreme, der kan stå uafdækket udendørs, mens byggeriet står på - i op til 12 måneder, er det muligt at holde både vind og fugt ude selv under de mest voldsomme vejrforhold. Cembrit Windstopper Extreme er markedets stærkeste vindspærreplade til lette ydervægge. Den kan som en af de eneste på det danske marked, monteres som vindspærre uden en yderliggende facadeplade i konstruktioner med åbne klimaskærme. Dens suveræne egenskaber gør den til det optimale valg i forbindelse med delvist åbne facader, idet den kan bruges ved klimaskærme med en åbningsgrad op til 20% (jævnt fordelt). Når Cembrit Windstopper Extreme monteres efter Cembrits gældende montageanvisninger vil den kunne stå uafdækket og dermed anvendes som midlertidig facadebeklædning i op til 12 måneder.

Cembrit Windstopper Light

Cembrit Windstopper Light til lette konstruktioner bekæmper regn, sne og blæst og gør byggeriet stærkt. Den tynde vindspærreplade i fibercement letter monteringen, og med en enestående evne til at modstå fugt og vind passer den på huset selv i det mest voldsomme vejr. Den kan stå uafdækket i op til 3 måneder.

 

 Cembrits vindspærreserie, Windstopper, er fremstillet af fibercement, som ikke indeholder salt og derfor ikke suger fugt.

Produktet Windstopper Extreme er gennemtestet. Den eksterne test fra 2015 foretaget af Bunch Bygningsfysik dokumenterer, at Cembrits vindspærre ikke "har de uheldige egenskaber, som ses ved de såkaldte MgO-plader”, og at Windstopper med fordel ”kan anvendes som vindspærre i ventilerede facader”.

Sådan monterer du Cembrit windstopper

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Bølgen er godt beskyttet af Cembrit windstopper basic

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.