Cembrit Natur HD

Cembrit Natur HD i fibercement fremstår med en naturlig overflade med karakteristiske farveforskelle. Efterhånden som pladen patinerer, bliver overfladen lysere, og dens udseende kan derfor variere fra plade til plade, hvilket giver et spændende og levende udtryk til facaden i stil med overfladen af beton.

Cembrit Natur HD er velegnet til anvendelse udvendigt som let beklædning af facader, facadeelementer og brystninger samt gavl-, stern- og underbeklædning ved tag. Anvendes såvel til nybyggeri som til renovering og efterisolering af facader. Indvendigt kan Cembrit Natur HD anvendes til f.eks. nedhængt loft.

Cembrit Natur HD kombinerer en fornuftig økonomi med fibercementens unikke egenskaber, og giver dig en facadeplade, der er utrolig stærk og vejrbestandig og samtidig modstandsdygtig over for mos og alger. De ubehandlede plader leveres i de traditionelle mål for Cembrit facadeplader, men også i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

Ved anvendelse af Cembrit Natur HD som sokkelplade skal understøtningen være af trykimprægneret træ. Der fyldes grus eller sten på den udvendige side af pladen for at dræne overfladevand væk fra pladen.

Vælg farve:

Quickfacts
Cembrit Natur HD

Farver
1

Brandklasse
A2 - s1, d0

Dimensioner
6x397x2500 mm
6x597x2500 mm
6x1200x2500 mm
6x1200x3050 mm
8x1200x2500 mm
8x1200x3050 mm

Inspirationsbrochure Nordic Reference Book - Nordic School Trip

PDF

Inspirationsbrochure Cembrit Facadebeklædning

PDF

Montagevejledning Cembrit Facadebeklædning på stål

PDF

Montagevejledning Cembrit Facadebeklædning

PDF

Datablad 132 Cembrit Natur HD Sokkelplade

PDF

Datablad Cembrit Natur HD

PDF

004 DoP Cembrit Natur HD EN

PDF

CE 2013 004DoP 004 Cembrit Natur HD EN

PDF

Cembrit Natur HD Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet. Find din nærmeste forhandler <a href="https://www.cembrit.dk/forhandlere" style="text-decoration: underline;">her</a>.

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.