Cembrit Natur HD

Råt look med Cembrit Natur HD-facadeplade. Anvendes til let beklædning af facader, facadeelementer og brystninger samt gavl-, stern- og underbeklædning ved tag

Farver og mål

Cembrit Natur HD

Valgt farve: Natur

Gratis produktprøve: Natur

Natur
DB Nummer Farve Tykkelse Bredde Længde
1851260 Natur 6 mm 597 mm 2500 mm
1851261 Natur 6 mm 397 mm 2500 mm

Cembrit Natur HD

Cembrit Natur HD i fibercement fremstår med en naturlig overflade med karakteristiske farveforskelle. Efterhånden som pladen patinerer, bliver overfladen lysere, og dens udseende kan derfor variere fra plade til plade, hvilket giver et spændende og levende udtryk til facaden i stil med overfladen af beton.

Cembrit Natur HD er velegnet til anvendelse udvendigt som let beklædning af facader, facadeelementer og brystninger samt gavl-, stern- og underbeklædning ved tag. Anvendes såvel til nybyggeri som til renovering og efterisolering af facader. Indvendigt kan Cembrit Natur HD anvendes til f.eks. nedhængt loft.

Cembrit Natur HD kombinerer en fornuftig økonomi med fibercementens unikke egenskaber, og giver dig en facadeplade, der er utrolig stærk og vejrbestandig og samtidig modstandsdygtig over for mos og alger. De ubehandlede plader leveres i de traditionelle mål for Cembrit facadeplader, men også i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

Ved anvendelse af Cembrit Natur HD som sokkelplade skal understøtningen være af trykimprægneret træ. Der fyldes grus eller sten på den udvendige side af pladen for at dræne overfladevand væk fra pladen.

Teknisk data

Materiale

Fibercement

Overfladebehandling og overflade

Ikke overfladebehandlet

Type

Cembrit Construction er en ubehandlet fibercementplade der tillader, at det autentiske og rå fibercement skinner igennem.

Farver

1

Brandklasse

A2 - s1, d0 / A2 - s2, do

 

Montering - træ

Cembrit HD Natur monteres med facadeskruer i kvalitet A2 eller A4. Skruedimensioner;A2  4,5 x 30/36/41 Skruedimensioner A4 4,8x40 ved disse skruer skal forbores. Ved montage uden forboring anvendes Cembrit A2 Vingeskrue 4,9x38mm.

Montering - aluminium

HD-Natur monteres med Cembrit Alu-nitte 4.0x20mm. Husk fikspunkter og anvendelse af Nose tool sammen med nittepistolen.

Montering - steel

Cembrit HD-Natur monteres enten med Cembrit stålnitte 4.8x20mm eller Cembrit Facade skrue SCR-S 4.8x29. Husk fikspunkter. Anvend Cembrit Nose tool ved nittemontage.