Cembrit Windstopper

Cembrit Windstopper er en diffusionsåben, uorganisk vindspærre, som forhindrer råd og svamp og samtidig tillader konstruktionen at ånde. Den kan stå udendørs og uafdækket i op til 12 måneder – en fordelagtig egenskab, hvis vejret pludselig skifter, fx om vinteren hvor en snestorm kan stoppe byggeriet i en længere periode. Cembrit Windstopper Extreme er desuden med til at øge konstruktionens stabilitet, da pladen optager skivevirkning.

Læs mere

Cembrit Natur HD

Cembrit Natur HD har samme anvendelse som Cembrit PLAN/Patina, nemlig til anvendelse udvendigt til let beklædning af facader, facadeelementer og brystninger samt gavl-, stern- og underbeklædning ved tag. Pladen kan i mindre formater monteres som sokkelplade iht. særlig montageanvisning (se montagevejledning under Teknisk Data)

Indvendig kan Cembrit Natur HD anvendes til f.eks. nedhængt loft. Den anvendes såvel til nybyggeri som til renovering og efterisolering af facader.

Cembrit Natur HD kombinerer en fornuftig økonomi med fibercementens unikke egenskaber, og giver dig en facadeplade, der er utrolig stærk og vejrbestandig og samtidig modstandsdygtig over for mos og alger. De ubehandlede plader leveres i de traditionelle mål for Cembrit facadeplader, men også i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

Ved anvendelse af Cembrit Natur HD som sokkelplade skal understøtningen være af trykimprægneret træ. Der fyldes grus eller sten på den udvendige side af pladen for at dræne overfladevand væk fra pladen.

Læs mere

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure