Cembrit er nu Swisspearl

Besøg vores nye Swisspearl Website

Forhandler af Swisspearlprodukter

  

Pr. 1. januar 2023 forhandler Cembrit følgende af Swisspearls produkter; Carat, Reflex og Avera. Kontakt os for mere information.

Kontakt os

Nyhed

Indretningsdesign

Kreative designs, der beriger indendørs arealer med æstetiske og funktionelle designs i fibercement.

Bliv inspireret

Specialtilpassede facadeløsninger

Cembrit Custom-built Thinking giver dig friheden til at sætte dit eget unikke præg på vores facadeplader. Vores facadeplader kan leveres skræddersyet fra fabrikken - skåret, forboret og med mulighed for kantforsegling.

Læs mere

Nyhed

Bæredygtighedsrapport 2021

Cembrit er stolte af at dele den første selvstændige bæredygtighedsrapport. Udgivelsen markerer endnu et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at bidrage til et bedre klima og efterlade et positivt aftryk på planeten – både miljømæssigt og socialt.

Læs den her

Ny undersøgelse

Dansk Arkitektpanel - en del af Nordic Architect Panel

Dansk Arkitektpanel - en del af Nordic Architect Panel er et panel blandt arkitekter og rådgivere fra Norden. Det nordiske panel fokuserer på trends og tendenser, branche og konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for branchen.

Book et uforpligtende møde

Er du arkitekt eller entreprenør, og har du brug for sparring til dit byggeprojekt? Så book et uforpligtende møde med én af vores projektkonsulenter - uanset hvilken fase af byggeriet du er i.

Book møde

Din branche

Cembrit Fokus

Nyheder

Cases

Bæredygtighed

Undersøgelser

Inspiration

Nyttige værktøjer

Om Cembrit

Har du spørgsmål eller specifikke ønsker? Vi er altid klar til at hjælpe.