Få huset up
to date med
Cembrit Renovering

Cembrit Renovering kan hjælpe dig med at spotte mulighederne i 70’er-huset og forvandle det til en moderne bolig – uanset om du er til et gør-det-selv projekt eller vil have hjælp udefra. Gå på opdagelse her på siden, og lad dig inspirere af andre husejere, som med få men markante løsninger har givet deres 70’er-hus en opgradering.

En renovering behøver ikke betyde farvel til husets sjæl. Det unge par, som bor i den flotte villa, ønskede at bevare nogle af de oprindelige detaljer, der gør 70’er-husene charmerende.

Læs mere

’Med billedanimation kunne vi og arkitekten hurtigt se, at Toscana var det helt rigtige til huset,’ fortæller Jette.

Læs mere

’Vedligeholdelsesfri’ var et afgørende nøgleord for Thomas og Lise, der ikke gider bruge deres tid i huset på at male.

Læs mere

De ønskede ikke at lave huset helt om, men valgte i stedet løsninger, der bevarede den oprindelige sjæl og charme.

Læs mere

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.NyhedsbrevUdforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure